F

In nagedachtenis van Coen

Familie Kamermans
from €100 (65%)

Coen had altijd grote plannen en hij maakte ze graag waar. Zijn meest recente plan was het Slokdarm- en Maagkanker Fonds, onderdeel van de AMC Foundation helpen.

In januari 2019 werd bij Coen slokdarmkanker vastgesteld. Dat komt op zijn leeftijd zelden voor. Hij is behandeld in het Universitair Medisch Centrum Amsterdam, locatie AMC. Hij kreeg groot respect voor zijn chirurgen: Prof. dr. Mark Van Berge Henegouwen, dr. Suzanne Gisbertz en hun team. Omdat slokdarmkanker in Nederland in vergelijking met andere kankervormen niet zo veel voorkomt, zijn er maar beperkt middelen beschikbaar om daar onderzoek naar te doen. Daarom zijn Prof. Dr. Mark Van Berge Henegouwen en Dr. Suzanne Gisbertz, gezamenlijk met de inititatiefnemers, het Slokdarm- en Maagkanker Fonds gestart binnen de AMC Foundation. Coen wist direct wat zijn volgende uitdaging zou worden: zodra hij hersteld zou zijn, wilde hij dit fonds helpen zich beter te ontwikkelen.

Door de snelle ontwikkeling van Coen zijn ziekte was het voor hem helaas onmogelijk om dit voornemen te realiseren. Coen is op 3 mei 2020 overleden. Wij, als familie van Coen stellen het zeer op prijs als jullie dit fonds willen steunen uit naam van Coen. Op die manier kan zijn reputatie als 'mogelijk maker en fixer' nogmaals kracht worden bijgezet.

Familie Kamermans

 

Mocht u liever niet via deze pagina willen bijdragen dan kunt u contact opnemen met Bianca Piek van de AMC Foundation b.a.piek@amsterdamumc.nl of 020-56 62583

Meer informatie over Slokdarm- en Maagkanker Fonds

View all
17-03-2021 | 10:17 Vorig jaar ben ik behandeld - dan wel voor darmkanker maar ik leef nog en ik ga Coen gewoon helpen!
20-05-2020 | 10:19