Kom in actie voor Amsterdam UMC

Wil je Amsterdam UMC steunen door geld in te zamelen? Start dan jouw eigen actie en laat je sponsoren door relaties, familie, vrienden en buren.

AMC Foundation

amcfoundation@amc.nl

0205661776

Bekijk alle
01-09-2023 | 15:56 Aan: Hart en Heftig - 25 dagen op de IC en het eerste jaar revalideren Dag Marc, in de tijd dat ik een paar keer bij je thuis kwam als ergotherapeut, was je al bezig met dit boek...... je was zelfs bezig met twee boeken (ook over muziek; Engels/Russisch als ik het me goed herinner). Alles met twee vingers zo'n twee blz per dag ipv het blind kunnen typen met tien vingers wat je voor je ziekte deed... Fantastisch dat je boek er gekomen is en zo'n succes is geworden!
11-07-2023 | 16:12 Aan: Hart en Heftig - 25 dagen op de IC en het eerste jaar revalideren Na 6 weken IC in coma, vanwege complexe open hart OK, 4 weken verpleeg afdeling cardiologie en 4 weken revalidatie, voorzichtig gestart met krachttraining en zwemmen. Conditie en vermoeidheid stabiliseren zich nu. Zag artikel over PICS en wil kijken of deze trainings aanpak ook voor mij iets kan betekenen.